Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Листопада 2017

Більше тисячі навчальних закладів почали вчити англійську онлайн у 2017 році

Школярі, студенти, вчителі, викладачі та науковці приєдналися до вивчення англійсьої на безкоштовній платформі Lingva.Skills цього року, повідомляє МОН.

Безкоштовні онлайн-уроки з англійської - це частина кампанії з масового вивчення іноземної мови “Україна заговорить англійською!” за підтримки Міністерства освіти. Курс містить 150 уроків (для тих, хто лише починає вчити іноземну).

У межах підписаного МОН та Lingva.Skills меморандуму до вивчення англійської хочуть залучити півмільйона українських вчителів та викладачів.

“Спілкування іноземними мовами визначене однією з ключових компетентностей Нової української школи. Ми прагнемо, щоб кожен учень міг належно розуміти, писати, висловлювати свої думки англійською чи іншою з поширених іноземних мов. Водночас наша вища освіта, наука зараз активно інтегруються в європейський та світовий простір, і в цьому контексті знання англійської є так само дуже важливим для українських студентів, науковців. Тому ми підтримали соціальний проект Lingva.Skills, який відкриває багато можливостей для безкоштовного вивчення англійської незалежно від місця проживання й у будь-який зручний час”, – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич.

Зараз навчання існує лише в режимі онлайн, але розробники працюють над системою змішаного навчання, де додасться ще аудиторні заняття з викладачем. Цей метод почнуть запроваджувати в київських школах вже 2018 року.

Отримати доступ до курсу може кожен охочий - потрібно лише заповнити анкету на сайті. Крім того, можна подати заявку від навчального закладу - тоді координатор надішле подальші інструкції та зразок офіційного листа, який необхідно підготувати.


Обговорення