Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Серпня 2018

Хто бере участь у Global Teacher Prize Ukraine 2018

1 серпня закінчилась можливість подавати заявки на участь в конкурсі на премію Global Teacher Prize Ukraine 2018.

Про це повідомила “Освіторія Медіа”.

Всього на участь в конкурсі подали 1206 заявок, 81% яких – з великих міст, а із сіл, селищ та містечок - 19%. Більшість номінованих жінки – 90%, тобто на одного учителя припадає дев’ять учительок.

Інфографіка: “Освіторія Медіа”

Понад половина (59%) заявок надійшли від дітей, і лише 49% учасниць(ків) подались самостійно.

Інфографіка: “Освіторія Медіа”

Найменше заявок подали вчителі фізики, географії, економіки та фізичної культури – всього-на-всього по 1%. Серед номінантів найбільше вчителів початкових класів – 18%, англійської мови – 16%, а також української мови та літератури і математики – по 13%.

Інфографіка: “Освіторія Медіа”

“Уже 2 серпня всі анкети-заявки, які пройшли за технічними критеріями, почнуть опрацьовувати асесори у Львові. 6-го серпня цю естафету підхопить Київ, і вже 11 серпня одесити виставлятимуть свої бали.

Команди небайдужих до освіти людей мають оцінити відповіді кожного учасника і виставити свій бал. Таким чином, відповідно до суми всіх балів, отриманих у трьох містах, ми визначимо ТОП-50 найкращих вчителів країни. Їхні імена стануть відомі 15 серпня, – пояснили подальшу долю заявок організатори премії.

Нагадаємо, переможниця(ець) Global Teacher Prize Ukraine 2018 отримає 250 тисяч гривень.

Читайте також наше інтерв’ю з минулорічним переможцем Global Teacher Prize Ukraine “Вчитель з власною планетою. Як Паул Пшенічка закохує дітей у фізику і готує до міжнародних перемог”.

Інфографіка: “Освіторія Медіа”


Обговорення