Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Вересня 2018

На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів

У Першотравенську Дніпропетровської області відкрили школу робототехніки для учнів від 7 до 15 років, в якій зможуть займатись діти з інвалідністю.

Про це повідомили на сайті МОН.

У закладі облаштували навчальний клас та лабораторію, де діти виготовлятимуть роботів. Біля кожного робочого місця є бокс з окремими деталями. Учні зможуть виготовити робота з допомогою лазерного станка, спланувавши його на спеціальній комп’ютерній програмі.

https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-shkolyariv-dnipropetrovshini-vidkrili-suchasnu-shkolu-robototehniki На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів На Дніпропетровщині відкрили інклюзивну школу робототехніки для учнів

Також тут є місця для інженерів-початківців, на кожному з яких: паяльні станції, молотки, електролобзики, термоклейові пістолети, силіконові килимки для паяння та збирання деталей. Допомагатимуть дітям викладачі.

Заклад облаштували на першому поверсі Першотравенського центру дитячої творчості. Його зможуть відвідувати й діти з інвалідністю, для яких тут обладнали спеціальні робочі місця. Школа розрахована на навчання восьми груп – тобто близько 100 учнів.

Усі фото: зі сайту МОН


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.