Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Березня 2018

Нік Вуйчіч говоритиме про булінг у школі на Kyiv EdFest

Всесвітньо відомий мотиваційний тренер Нік Вуйчіч проведе дві публічні бесіди на фестивалі управлінської майстерності Kyiv EdFest.

Темами бесід будуть “Як знайти друзів та як їх втримати” та “Насильство у школі: як навчити підлітків дружити”, передає прес-служба освітнього департаменту КМДА.

Вуйчіч виступатиме у конференц-залі Київського палацу дітей та юнацтва (вул. Мазепи, 13) 29 березня. Перша бесіда запланована на 13, а друга – на 15:30.

Програмою фестивалю передбачені семінари, майстер-класи та тренінги для керівників закладів освіти, вчителів, практичних психологів, педагогічних працівників, учнів навчальних закладів Києва та їхніх батьків.

Завантажити програму Kyiv EdFest можна за цим посиланням.

Нагадаємо, у грудні 2017 року Міністерство освіти і науки анонсувало спільну програму з Ніком Вуйчічом, присвячену протидії насильства в українських школах.

Нік Вуйчіч – всесвітньо відомий християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації “Життя без кінцівок”. Він народився без кінцівок. Нік виступав у школах, універсиnетах, на конференціях тощо в понад 60 країнах світу.

Фото: автор  HectorDupont, Wikimedia


Обговорення