Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Листопада 2018

Освітніх управлінців запрошують на тренінг з ефективних комунікацій

Громадська організація “Смарт освіта” запрошує керівників і працівників управлінь освітою, директорів і завучів шкіл та інших освітніх управлінців на тренінг з ефективних комунікацій.

Зареєструватись на тренінг, який відбудеться 30 листопада в Києві, можна за цим посиланням. Заявку на участь можна подати до 12:00 20 листопада.

“Цей захід для вас, якщо ви бажаєте навчитися швидко і доступно доносити інформацію про ваші успіхи. Опанувати техніки, як обертати собі на користь кризові ситуації. Дізнатися, як планувати комунікацію та окремі заходи, а також підготуватися до спілкування з журналістами, – пояснюють організатори.

Тренінг проводитимуть:

  • Катерина Краснова. Експерт з стратегічних та кризових комунікацій з досвідом понад 20 років втілення великих комунікаційних проектів у сферах економіки та благодійності в Україні. У зоні її компетенцій – створення, керування та консультації комунікаційних служб провідних компаній та благодійних фондів у країні. Як тренер Програми із державних комунікацій розуміється на специфіці зв’язків з громадськістю в Україні, найкращих світових практиках урядових комунікацій, впровадженні антикризових комунікаційних проектів. Пані Краснова має досвід управління національними проектами, зокрема першими благодійними концертами Пола Маккартні та сера Елтона Джона, українського ланчу в Давосі, проектом Ялтинської Європейської Стратегії (YES), презентацією в Києві фільму Стівена Спілберга про Голокост Spell Your Name, відкриття одного з найбільших у Східній Європі музею сучасного мистецтва PinchukArtCentre та інших.
  • Іванна Коберник. Консультант з комунікацій, радник міністра освіти і науки України з питань комунікацій, спікер МОН з питань реформи середньої освіти, співзасновниця ГО “Батьківський контроль” та “Смарт освіта”. Понад 10 років роботи на телебаченні в якості журналіста та телеведучої (лауреатка премії “Телетріумф” 2003 року). З 2009 року працює в сфері комунікацій та зв’язків з громадськістю. Має досвід створення і управління комунікаційними підрозділами, створення і управління медіакампаніями, створення та імплементації комунікаційних стратегій. Має великий досвід проведення тренінгів “Медіа рілейшенз” (ефективне спілкування з медіа та журналістами) та “Ефективні публічні виступи”. Сертифікований тренер з державних комунікацій. Сертифікат LIA тренера (2016) та викладача (2018) зі зв’язків з громадськістю, комунікацій, проведення кампаній та антикризового менеджменту.

Захід відбудеться в межах проекту “Ефективні публічні комунікації” за підтримки Представництва “Фонду Фрідріха Науманна за Свободу” в Україні.

Фото: автор – elenabs, Depositphotos


Обговорення