Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Грудня 2018

“Освіторія” потрапила до фіналу конкурсу від ООН

ГС “Освіторія” увійшла до числа фіналістів конкурсу партнерських проектів для досягнення сталого розвитку Partnership for Sustainability Award 2018.

Про це спілка повідомила на своєму сайті.

Премія ініційована Глобальним Договором ООН в Україні. Конкурс проводять серед партнерських проектів з України та Білорусі у чотирьох номінаціях: суспільство, планета, економічний розвиток та мир.

Проекти втілені у співпраці між бізнесом та громадським сектором, бізнес-компаніями та бізнес-асоціаціями, бізнесом та органами місцевого самоврядування, органами державної влади, навчальними закладами тощо.

“Освіторія” потрапила у фінал категорії “Суспільство”. За цю номінацію також боротимуться NESTLE Україна, 1+1 Медіа, EVA магазини, Енергоатом, EPAM Ukraine, PepsiCo Ukraine, Галнафтогаз, Астарта-Київ, Ашан, EPAM Systems Belarus, ГО “Професіонали майбутнього”, Nota Bene architecture&interior, Hoster.By, КНЕУ та Енактус.

Оцінюватимуть проекти за вплив на суспільство (25%), інноваційність (25%), партнерство (25%) та відповідність вимогам сталого розвитку (25%).

Переможці представлятимуть свої проекти на найбільшій у світі платформі для презентацій рішень сталого розвитку The Global Opportunity Explorer.

Церемонія визначення переможця і нагородження відбудеться 6 грудня.

Ілюстрація: Partnership for Sustainability Award


Обговорення