Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Червня 2018

Першачки вчитимуть англійську за підручниками британських видавництв

Цього року для першокласників вперше надрукують за державні кошти підручники з англійської мови від Кембриджського університету та MM Publications.

Про це повідомили на сайті МОН.

Макети підручників цих британських видавництв набрали близько половини голосів вчителів початкових класів, тому претендують на наклад у понад 180 тисяч примірників.

“Великими зусиллями нам вдалося вмовити 2 британських видавництва – Кембриджського університету та MM Publications, що надавали матеріали для пілотування нового Держстандарту з англійської мови, увійти в партнерство з українським видавництвом та подати свій макет підручника на конкурс. У результаті вони отримали голоси вчителів, що обрали їх для роботи в своїх класах.

Таким чином близько половини українських школярів, що вивчають англійську мову в першому класі, навчатимуться за підручниками британських видавництв, – зазначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

З попередніми макетами підручників можна ознайомитись за цими посиланнями:

Нагадаємо, моніторинг пілотування Держстандарту щодо іноземних мов показав, що діти, навчаючись за новими програмами та методиками, не втрачають ентузіазму вчитися.

Окрім того, майже 20 тисяч вчителів іноземних мов пройдуть підвищення кваліфікації до кінця літа.

Читайте також матеріал “Нової української школи” “Як навчатимуть вчителів іноземних мов, які викладатимуть у перших класах”.

Фото: автор – BiljaST, Pixabay


Обговорення