Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Березня 2018

Розпочалися заключні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з 26 предметів

25 березня розпочалися заключні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з 26 предметів, які триватимуть до кінця місяця.

Про це повідомили на сайті Міністерства освіти і науки.

У Полтаві розпочалася олімпіада з хімії, в якій братимуть участь понад 150 школярів 8–11 класів з 25 областей. Змагання відбудуться в три тури, де перевірятимуть вміння розв’язувати задачі та проводити практичні досліди.

В Тернополі стартував ІV етап олімпіади з географії. Тут змагатимуться 147 учнів.

На Хмельниччині розпочалась олімпіада з трудового навчання (технологій), де змагатимуться 87 школярів з усієї країни. Для визначення переможців проведуть творчі тури та оцінюватимуть комплексні роботи щодо різних видів праці. Також журі перевірить знання безпечної поведінки на виробництві.

У Сумах 163 учні в 26 командах братимуть участь в олімпіаді з фізики.

У Харкові та Львов відбудуться олімпіади з іноземних мов: англійської, іспанської, німецької та французької. У цих олімпіадах змагатимуться понад 400 школярів.

Вже відбулися олімпіади з інформаційних технологій, математики, екології та правознавства. Далі мають стартувати заключні тури олімпіад з мовних предметів та літератури, астрономії, інформатики тощо. Остаточні результати цих змагань оголосять у середині квітня.

Нагадаємо, львівська школярка представить свій винахід на Олімпіаді геніїв у США.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявила, що міністерство знайшло гроші на фінансування шкільних олімпіад для 8–11 класів.

Фото: pexels.com


Обговорення