Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Серпня 2017

Школи можуть подати заявки на безкоштовне вивчення англійської онлайн

З вересня в Україні запустять онлайн-платформу для школярів, на якій вони зможуть безкоштовно вивчати іноземні мови.

Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра освіти і науки Павла Хобзея з представниками Lingva.Skills, передає Наживо.

Повідомляється, що Міністерство освіти схвалило цей ресурс для використання в школах.

Кожен учень, незалежно від місця проживання, повинен мати доступ до якісної освіти. Зараз діти з сільської місцевості, на жаль, мають у 10 разів менше шансів успішно скласти ЗНО з англійської, ніж їхні однолітки з міст. Такі проекти, як Lingva.Skills, що надають будь-якій дитині можливість якісно та безкоштовно підвищити рівень знань з англійської в режимі онлайн, є гарним інструментом, щоб зрівняти цей шанс“, – зазначив Павло Хобзей.

Учні зможуть навчатись у зручний для себе час. Навчання може тривати необмежений термін, проте зазвичай становитиме 3–6 місяців.

Курс англійської А1–А2 містить 150 уроків, кожен з них має три види вправ та тренує граматичну або розмовну конструкцію. Зараз триває розробка наступного рівня – В1, а також підготовка контенту для вивчення німецької мови.

Цією платформою зможуть скористатися і вчителі для викладання. Там буде можливість задавати домашні завдання, які автоматично перевірятимуться.

Щоб взяти участь у проекті, потрібно на сайті подати заявку від вашого навчального закладу, вказавши його назву та приблизну кількість охочих вивчати англійську, а також e-mail.

Після цього координатор проекту зв’яжеться зі школою, надішле проект офіційного листа, який треба підготувати, та інструкції щодо подальших дій.

Використовувати платформу зможуть не лише учні, а й учителі та адміністрація закладів.

Фото: Neil Cooper, Unsplash


Обговорення