Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

4 Червня 2018

У курсі з інклюзії для вчителів 1-4 класів відкрили другий модуль

В онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів відкрився другий модуль “Організація інклюзивної освіти в Україні”.

Про це ГО “Смарт освіта”, яка розробляє курс, повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, вже доступна перша лекція модуля – “Побудова інклюзивного середовища”. Проте перш ніж перейти до перегляду лекції, потрібно пройти ввідне опитування.

Організатори повідомляють, що воно не вплине на результати навчання, відображені в сертифікаті, і потрібне для внтурішнього вимірювання ефективності курсу.

Нагадаємо, що курс щодо ікнлюзивного навчання в початковій школі створено ГО “Смарт освіта” у партнерстві зі студією онлайн-совіти EdEra. Цей курс не є обов’язковим для вчителів, проте розробники зазначали, що він буде доречним для вчителів, які працюватимуть в інклюзивних класах або цікавляться цією темою. Зареєструватися можна за цим посиланням.

Цей запуск курсу – пілотний. Це означає, що під час пілотування організатори сподіваються отримати зворотний зв’язок від учасників про якість курсу. Для цього вони отримають спеціальну форму для заповнення.

Курс представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Фото: автор – Wavebreakmedia, Depositphotos


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.