Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Серпня 2018

У курсі з інклюзії відкрито лекцію про дітей з порушеннями мовлення

В онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів відкрито лекцію про тяжкі порушення мовлення.

Лекція “Діти з тяжкими порушеннями мовлення в інклюзивному класі. Мова та мовлення. Особливості усного мовлення” є восьмою лекцією модуля “Методи роботи з дітьми”. Лекторкою є Зоряна Ленів  логопед, спеціальний психолог і кандидат педагогічних наук.

Вона пояснює, які ознаки говорять, що в дитини є порушення мовлення, чим відрізняються тяжкі порушення віж незначних, і пропонує класифікацію порушень. Також Зоряна Ленів розповідає, які освітні потреби є в дітей з порушеннями мовлення, як працюють з дітьми з різними порушеннями і що залежить від учителя.

Зареєструватись на курс можна за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше в курсі відкрили лекції про запобігання булінгупро підтримку дітей із травматичним досвідом і про активізацію мозку дитини.

Курс “Робота вчителів початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

“Нова українська школа”

Фото: автор – gstockstudio, Depositphotos


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.