Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Листопада 2017

В Україні стартував перший університет для дітей

Свою роботу розпочав перший у країні цифровий Дитячий університет, який дає можливість прослухати лекції в онлайн-форматі.

Про це повідомляє “Newwest.media”.

На платформі університету можуть зареєструватися учасники віком 8-12 років. Вони мають змогу вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову.

Ми не змушуватимемо вашу дитину вчити напам’ять формули й складати іспити. Навпаки, наш дивакуватий професор Ейнштейн, його кмітлива помічниця Софі Шлау і милий робот JOWO пояснять дітям у доступній та ігровій формі складні природничо-наукові феномени“,  розповідають засновники університету.

За структурою Дитячий університет нагадує звичайні виші. Тут є три факультети: науки, техніки чи німецької мови. На кожному з факультетів доступні 15 лекцій та домашні завдання. Також в університеті можна отримати наукові ступені  бакалавра, магістра та доктора наук.

У процесі вирішення незвичайних і нетипових для шкільної програми завдань юний “студент” збиратиме значки, які допоможуть йому рухатися далі по університетській кар’єрній шкалі: дитина закінчить університет в ранзі професора, але перед цим вона муситиме отримати ступені бакалавра та магістра“,  зазначають засновники.

Завдання розроблялись за методом гейміфікації  використання ігрових практик для залучення дітей до вирішення поставлених проблем.

Аби розпочати навчання в університеті, потрібно лише зареєструватись.

Фото: автор – olly18, Depositphotos


Обговорення