Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Вересня 2017

Заклади освіти перевірятимуть на дотримання правил пожежної безпеки

Київські заклади освіти та дитячі установи перевірятимуть на дотримання правил пожежної безпеки і забезпеченість необхідними засобами пожежогасіння.

Про це заявив столичний мер Віталій Кличко на щорічному Українському муніципальному форумі, який сьогодні проходить в Одесі.

Кличко закликав мерів інших міст започаткувати подібні перевірки по всій Україні.

З понеділка така перевірка в Києві розпочнеться і повинна бути проведена у стислі терміни. Те, що трапилося в Одесі, – це страшна трагедія, якої можна було запобігти”, – наголосив мер столиці.

“У пожежі в оздоровчому таборі загинуло троє дітей. У місті оголошено жалобу. Всі одесити і всі українці обурені і вимагають відповіді: як таке могло статися? Та вимагають об’єктивного розслідування і притягнення до відповідальності всіх винних у загибелі дітей”, – наголосив Віталій Кличко.

Голова АМУ також попросив учасників Форуму вшанувати пам’ять загиблих дітей хвилиною мовчання.

На Форумі також присутній віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко, який о 15:00  голов­уватиме на засіданні оперативного штабу ДСНС щодо пожежі в муніципальному дитячому таборі “Вікторія”. Штаб проводиться за результатами засідання двох місцевих штабів (які вже відбулись) та за результатами здійснення експертизи щодо пожежі.


Обговорення