Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

30 Листопада 2020

Година коду для учнів 9-10 класів. Безкоштовна лекція-практикум у сфері ІТ

Як відчути: твоє чи не твоє, якщо не практикувати на власному досвіді? Особливо це стосується програмування та ІТ-технологій, все звучить цікаво й невідомо, як зрозуміти, у якому напрямі розвиватись?

Intellias Hour for Future – це безкоштовна освітня подія, яка дозволяє зазирнути за лаштунки світу ІТ. Працівники кампанії з багаторічним досвідом розкажуть, які професії зараз популярні в Україні, чим займаються проєктні менеджери або ж архітектори, з чого починається розробка мобільних застосунків та ще багато цікавого. І все це – в межах однієї години.

У першій половині зустрічі спеціалісти розкажуть про те, як працює сфера ІТ в Україні та якими розробками займається Intellias. У другій половині учасники розділяться на окремі zoom-кімнати, де відбудуться інтерактивні лекції від представників різних напрямів: бізнес-аналітика, архітектура, проєктний менеджмент, рекрутмент, розробка, дизайн, тестування.

Подія організована для школярів 9-10 класів українських державних шкіл. Щоб стати учасником, учням потрібно самостійно заповнити анкету та обрати напрям, у якому вони хочуть попрактикуватися.

7 грудня ми організатори надішлють  учасникам посилання, як приєднатись до трансляції. Після події бцуде запис, тож ви зможете переглянути відео пізніше.

Місце

онлайн

Час

9 грудня
16:00

Організатор

Intellias та "Про.Світ"

Вартість

безкоштовно

Хочу на подію

Обговорення