Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Лютого 2021

Через негоду в Києві закривають школи на два дні

У Києві вирішили закрити школи та дитсадки 11 та 12 лютого через негоду.

Про це повідомили на сайті освітнього департаменту столиці.

У найближчі два дні погодні умови в Києві погіршаться, кількість опадів збільшиться. У зв’язку з цим столична влада ухвалила рішення про закриття садочків та шкіл 11 та 12 лютого.

Також керівництво столиці звернулося до керівників приватних компаній та державних установ поставитись із розумінням до цієї ситуації та врахувати батькам вимушену відсутність на робочому місці як дистанційну роботу”, – йдеться у повідомленні.

В.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський пояснив таке рішення тим, що це дасть змогу розвантажити дороги міста, які комунальники не встигають прибирати від снігу.

“Тільки в столиці на сьогодні загальна кількість педагогічного персоналу разом із дітьми – майже 500 тисяч осіб. А це й логістика до місць навчання та роботи, і велике навантаження на транспортну систему міста. Тому припинення очного навчання на два дні стане реальним розвантаженням столичних автошляхів”, – прокоментував Мондриївський.

Водночас, у Департаменті освіти і науки запевнили, що всі педколективи готові на найближчі два дні організувати дистанційне навчання.

Нагадаємо, у Києві на коронавірус хворіють 154 учні та 79 педагогів.

Фото: Департамент освіти та науки Києва


Обговорення