Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Квітня 2022

“Київстар” скасовує оплату за користування інтернетом для навчання

У МОН повідомляють про офіційне звернення до мобільних операторів України з проханням скасувати тарифікацію мобільного інтернету в популярних застосунках для відеодзвінків.

Ця ініціатива спрямована на забезпечення кращих умов для навчання та роботи онлайн.

“Наперекір воєнним діям на території України, заклади освіти продовжують здійснювати навчання у регіонах, в яких дозволяє безпекова ситуація. Для забезпечення ще кращих умов для навчання та роботи онлайн МОН ініціювало безкоштовне використання мобільних застосунків, через які здійснюється доступ до освітнього процесу. Вдячний усім організаціям та установам за співпрацю”, – зазначив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Один з найпопулярніших операторів, компанія “Київстар” вже відгукнулася на цей запит та відсьогодні скасовувати оплату за користування відеозастосунками Zoom, Microsoft Teams, Google Meet та Google Classroom. Однак, завантаження фалів у цих застосунках відбуватиметься за звичайними умовами.

Мобільний оператор також пропонує послугу “Знання без меж”, яка дозволяє без додаткової оплати користуватися такими застосунками, як Wikipedia, Coursera, Prometheus, Всеукраїнська школа онлайн тощо.

Перемовини МОН з іншими операторами мобільного зв’язку щодо підтримки цієї ініціативи триває.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – LDProd, Depositphotos


Обговорення