Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Листопада 2020

МОН проводить опитування щодо методрекомендацій до закупівель шкільних їдалень

Міністерство освіти і науки проводить опитування представників закладів освіти, органів управління та членів тендерних комітетів щодо нових методичних рекомендації до закупівель шкільних їдалень.

Пройти опитування можна тут.

Міністерство планує серію вебінарів “Закупівлі у сфері організації харчування в закладах освіти” для спеціалістів, які працюють із закупівлями для шкільних їдалень і збирає запитання.

Методичні рекомендації розроблені для:

  • замовників, голів та членів тендерних комітетів, уповноважених осіб, учасників процедур закупівель та спрощених закупівель;
  • централізованих закупівельних організацій, які відповідають за організацію процедур закупівлі на всіх етапах проведення та беруть участь у публічних закупівлях;
  • керівників закладів освіти, які мають фінансову автономію.

Також міністерство рекомендує ознайомитися зі змістом рекомендацій дотичним до організації харчування в закладах освіти спеціалістам органів управління освітою та місцевих органів влади.

Нагадаємо, Мінекономіки затвердило методичні рекомендації щодо особливостей закупівель у сфері організації харчування в школі. Ознайомитись із ними можна тут.

Фото: автор – [email protected], Depositphotos


Обговорення