Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Жовтня 2019

Новосад зустрінеться зі всіма керівниками управлінь освіти – узгоджуватимуть дії

Міністерка освіти і науки Ганна Новосад планує впродовж місяця зустрітися з керівниками управлінь/департаментів освіти кожної з областей.

Про це міністерка повідомила на селекторній нараді МОН з регіонами, пише прес-служба відомства.

“Одним із наших сьогоднішніх викликів є швидше реформування старшої профільної школи. Я вважаю, що виконати це завдання ми можемо тільки спільно з вами, адже тільки ви найкраще знаєте, що і як саме потрібно змінювати на місцях.

Саме тому ми запрошуємо кожного з вас до Києва, аби докладніше проговорити й інші питання та прийти до спільних рішень, – сказала Новосад.

Зокрема, на цих зустрічах міністерка хоче обговорити формування мережі старших профільних шкіл та оновлення матеріально-технічної бази закладів профтехосвіти.

Керівники місцевих департаментів освіти повинні проаналізувати шкільну мережу та запропонувати, як її розвинути. Їх просять презентувати графік відкриття навчально-практичних центрів та проаналізувати мережу профтехзакладів.

Для міністерки також важливо розуміти, які дороги потребують ремонту, оскільки всі дії будуть погоджуватися спільно з Мінінфраструктури.

Нагадаємо, Міністерство фінансів оприлюднило статистику витрат на школу.

Фото: прес-служба МОН

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення