Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Липня 2022

Освітян запрошують на безплатну навчальну програму від Google

Google запрошує освітян на безплатне навчання протягом 2022/2023 навчального року.

Старт програми – 25 липня. Зареєструватися на програму “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти” можна за цим посиланням.

Тривалість серії тренінгів – 4 тижні. Для того, аби охопити більше освітян, передбачено 12 навчальних сесій.

Учасники навчатимуться дистанційно – зокрема, отримуватимуть завдання й консультації тренерів у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів. До кожної теми буде публікуватися запис лекції і організована додаткова консультація через відеоконференції в Google Meet.

Вимог до попередніх знань учасників немає, проте їх просять до початку навчання підготувати зареєстровану електронну скриньку на gmail, що дасть змогу приєднатися до віртуальної навчальної кімнати.

Для отримання сертифіката необхідно виконати 80% завдань у віртуальній кімнаті й успішно скласти підсумковий тест.

Заклади освіти, педколективи яких успішно завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, отримають спеціальний статус “Заклад освіти - учасник програми Google for Education” / Google for Education Participating School.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” спільно з канадськими педагогами організовують підвищення кваліфікації для вчителів і проводять опитування, аби дізнатися про запити освітян.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – VitalikRadko, Depositphotos


Обговорення