Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

23 Січня 2019

Проект зі сталого розвитку шукає школи, готові до змін

Організація “Вчителі за демократію і партнерство” спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland розпочали набір шкіл на проект зі сталого розвитку “Збудуй своє майбутнє”.

Приєднатись до проекту можна до 10 лютого, заповнивши цю реєстраційну форму.

“Якщо ваш навчальний заклад прагне позитивних змін, готовий до нових викликів і дійсно дбає про сталий розвиток й громадянську активність учнів – приєднуйтесь! Якщо у ваших учнів є ідея проекту, але бракує інструментів й підтримки для її реалізації, – приєднуйтесь”, – зазначають організатори.

Проект триватиме із січня до грудня 2019 року:

  • 4 учні/учениці та один вчитель з кожної школи безоплатно візьмуть участь у 7-денному навчанні у Києві на практичних тренінгах зі сталого розвитку та соціального проектування, отримають навчально-методичні матеріали й консультування.
  • Шкільна команда проекту буде підготовлена до планування й успішної реалізації від А до Я власного соціального проекту зі сталого розвитку за підтримки експертів. Найкращі учнівські ідеї проектів будуть фінансово підтримані.
  • У серпні  учні, які добре володіють англійською мовою, матимуть можливість безоплатно взяти участь у 5-денному міжнародному освітньому таборі разом з молоддю з Польщі та Молдови.
  • Представники шкільних команд зможуть взяти участь у Зеленому Ярмарку в Києві за участі успішних громадських та підприємницьких ініціатив України у сфері сталого розвитку. А також презентувати результати власного проекту сталого розвитку.

Детальніше про проект можна дізнатись за цим посиланням.

Нагадаємо, учасники підліткової письменницької студії “Майстерня історій” заснували літературну премію для підлітків “Навиворіт”.

Ілюстрація: “Збудуй своє майбутнє”


Обговорення