Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Квітня 2021

Школи запрошують взяти участь у челенджі зі здорового харчування. Як виграти грант у кілька тисяч гривень

ГО Центр “Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності” запрошує школи долучитися до фуд-челенджу на тему “Здорове харчування”.

Про це “Новій українській школі” повідомили в організації.

Реєстрація шкіл триває до 25 квітня. Зареєструватися можна тут

Мета програми – розвинути здорове харчування, фізичну активність і свідоме ставлення школярів до свого здоров’я. На учасників чекають завдання, добірки корисної інформації, зустрічі з експертами та співпраця всередині шкільної спільноти, щоби сформувати корисні звички.

Челендж триватиме 4 тижні: з 26 квітня до 24 травня. Упродовж цього часу школи виконуватимуть креативні завдання та проводтимуть активності на тему здорового харчування, які оцінюватимуть й коментуватимуть експерти програми.

За результатами оцінювання, 5 найактивніших шкіл отримають гранти загальною сумою 90 000 гривень на закупівлю обладнання для лабораторій з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Нагадаємо, київських школярів запрошують узяти участь у конкурсі “Графічний код твого міста”. Також проводять конкурс плакатів на тему “Здорова нація”, оголосили конкурс творчих робіт про спадщину України і конкурс етноблогерів.

Фото: автор – SIphotography, Depositphotos


Обговорення