Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Квітня 2023

У ліцеї на Рівненщині школярі, батьки й учителі організували благодійний збір для ЗСУ до Великодня

У Квасилівському ліцеї Рівненської області зібрали “Великодній кошик для Солдата”, –  продукти для військових на сході (близько двохсот пасок, м’ясні страви, солодощі) – а також передали воякам тепловізор.

Про ініціативу закладу освіти розповіло “Суспільне”.

Два тижні учні Квасилівського ліцею, їхні батьки і вчителі за підтримки громади збирали великодні ласощі, щоб передати військовим на передову. Збір організувала волонтерка Наталія Микитюк.

“Ми всі розуміємо, що таке Великдень, – це свято душі, свято радості. І хотілося б таку радість подарувати нашим хлопчикам. Це вже шосте наше відправлення хлопцям на схід. На цей раз ми зібрали близько двохсот пасочок, багато м’ясного, багато різного печива, солодкого, яке пекли наші діти, учні нашої школи та їхні батьки”, – розповіла вона.

Вантаж пасок

Також квасилівчани зібрали консервації, питну воду, енергетичні напої. Учні й учениці ліцею намалювали для військових патріотичні малюнки з побажаннями. Цього разу до продуктів вдалося додати прилад, у якому була потреба, – тепловізор.

Загальний вигляд передачі

Акції на підтримку ЗСУ у закладі освіти проводять регулярно. Старшокласники постійно долучаються до завантаження автомобілів з допомогою.

Читайте також: “У ліцеї № 31 в Житомирі виготовили 5 000 банок тушкованки для ЗСУ”.

Фото: “Суспільне” 


Обговорення