Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Липня 2022

Учасників НМТ просять нікому не повідомляти час та адресу пунктів тестування

УЦОЯО розмістив на інформаційних сторінках учасників НМТ запрошення, проте рекомендує нікому не розголошувати дату, час і місце проведення з міркувань безпеки.

“З міркувань безпеки ми не публікуємо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ані на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ані на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань.

Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників національного мультипредметного тесту”, - написали в центрі.

Там також нагадали, що пускати в екзаменаційні центру почнуть за 30 хвилин і припинять за 10 хвилин до початку тестування.

Також учасники, які планують проходити тестування за кордоном, мають звернути увагу, що в запрошеннях вказано час за Києвом.

Учасникам НМТ необхідно самостійно сформувати та по змозі видрукувати запрошення зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше.

Якщо ви втратили свої логін і пароль до інформаційної сторінки, то можете скористатися спеціальним сервісом “Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022“, коректно заповнивши форми.

Нагадаємо, освітній омбудсмен Сергій Горбачов розповів, хто відповідає за безпеку учасників мультипредметного тесту.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Syda_Productions, Depositphotos


Обговорення