Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Грудня 2022

“Успішно з тестами впоралися учні 3 та 4 класів”: підсумки ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови

26 грудня 2022 року оголосили результати ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови. З 34 тисяч учасників, які зареєструвалися для участі в марафоні, близько третини – 10 362 – виконали завдання всіх чотирьох етапів.

Про це повідомляє Інститут модернізації змісту освіти.

Рейтингова таблиця з результатами марафону доступна за посиланням.

Відеозапис оголошення результатів ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови можна переглянути на YouTube.

Олександр Авраменко, голова творчої групи вчителів та викладачів зі складання тестових завдань марафону, зауважив, що “цього року учні набагато краще справилися із завданнями, а особливо успішно з тестовими завданнями справилися учні 3 та 4 класів”. Він проаналізував помилки, яких припустилися учасники, і порадив на майбутнє користуватися онлайн-ресурсами, книжками, порадами вчителів, адже конкурс націлений, зокрема, на вміння здобувати знання.

Вікторія Савенець, членкиня організаційного комітету ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови, зауважила, що фінішу дісталися “найвитриваліші та найцілеспрямованіші учасники, які успішно пройшли всі етапи марафону, підтвердили свої знання української мови, дізналися нове під час виконання завдань”.

Нагадаємо, що цього року серед переможців Радіодиктанту є двоє школярів.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Інститут модернізації змісту освіти


Обговорення