Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Жовтня 2017

Без сексизму. В Україні розробили гендерно чутливі ілюстрації професій для шкіл

Гендерний інформаційно-аналітичний центр “Крона” розробив ілюстрації професій без сексизму для використання у школах.

Про це йдеться на сайті організації.

Гендерно чутлива наочність – це інформаційно-ілюстративні матеріали, що використовуються у навчально-виховному процесі, але при цьому не містять стереотипних та дискримінаційних змістовних компонентів (текстів, зображень тощо)”, – пояснюють розробники ілюстрацій.

Зображення розробляли у співпраці з вчителями та вихователями у Харківській області, а також гендерною експертною спільнотою.

Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл Без сексизму. Розробили гендерночутливі ілюстрації професій для шкіл

Зображення можна вільно копіюватися та використовуватися у друці лише за умови посилання на першоджерело (www.krona.org.ua – ГІАЦ “КРОНА”) та повного збереження інформації про авторство.

Завантажити оригінальні зображення можна за цим посиланням.

“Нова українська школа”


Обговорення