Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

4 Грудня 2017

Для керівників освітніх закладів запрацював онлайн-сервіс

З 1 грудня почав працювати веб-сервіс “Кабінет керівника закладу освіти”, в якому зібрана інформація про навчальні заклади, чиї випускники складають ЗНО.

Про це повідомив Центр оцінювання якості освіти.

У сервісі “Кабінет керівника закладу освіти” вивантажена інформація про заклад освіти з бази даних Українського центру оцінювання якості освіти. Керівник закладу має можливість до 28 грудня перевірити актуальність відображеної інформації та, у разі потреби, оновити дані“, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що очільники закладів професійно-технічної освіти та вищої освіти мають внести відомості в систему.

Керівники навчальних закладів середньої освіти за допомогою веб-сервісу, окрім оновлення інформації про установу, мають зазначити дані про випускні класи старшої школи: відобразити профіль навчання та мову навчання в класі; зазначити іноземну(і) мову(и) та рівень вивчення (академічний (стандарт) чи профільний)“, – пише прес-служба центру.

На підставі цієї інформації згодом реєструватимуть випускників.

Щоб отримати доступ до сервісу, необхідно звернутися до свого регіонального центру.

Нагадаємо, УЦОЯО підготував для вчителів дані про результати складання завдань зовнішнього незалежного оцінювання їхніми учнями, які випустились у 2017 році.

Сподіваємося, що надані матеріали допоможуть педагогічним працівникам проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та скоригувати процес викладання навчальних предметів“, – зазначили у центрі.

Фото: УЦОЯО


Обговорення