Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Вересня 2017

МОН та Prometheus запустили курси для підготовки до ЗНО

Міносвіти разом з платформою онлайн-курсів Prometheus запустили безкоштовні курси для підготовки до ЗНО з математики, історії України та української мови і літератури.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

Повідомляється, що курси відповідають державній програмі ЗНО та містять необхідні матеріали для підготовки. Пройти курси можуть всі, проте насамперед вони розраховані на учнів і випускників, які живуть на тимчасово окупованій території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей і не мають можливості самостійно підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання, а також для школярів, які навчаються на екстернаті, та учнів з сільських шкіл.

Курси стануть у пригоді також учням 7–10 класів, які опановують сучасну програму з Української мови та літератури, Історії України та Математики, викладачам для використання у “змішаному форматі” під час занять, батькам, які бажають разом із дітьми поновити знання”– йдеться у повідомленні.

Курс з математики розміщено за цим посиланням, курс з української мови та літератури – за цим посиланням, курс з історії України.

Фото: автор – Dawid Małecki, Unsplash


Обговорення