Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Січня 2018

Розкажіть розробникам нового онлайн-курсу, яких знань потребуєте для забезпечення інклюзивності навчання

ГО “Смарт Освіта” разом з Міністерством освіти і науки та за фінансової підтримки PACT Engage створює онлайн-курс щодо роботи інклюзивних класів у початковій школі.

Онлайн-курс міститиме лекції з вікової психології, інформацію про психологічно-педагогічні скрінінги та тестування, взаємодію із інклюзивно-ресурсними центрами, побудову інклюзивного середовища, написання індивідуальної програми розвитку, роботу із батьками, нормативно-правову базу щодо інклюзії тощо.

Якщо ви вчитель або психолог, будь ласка, заповніть цю гугл-форму. Розкажіть розробникам, яких знань потребуєте щодо створення інклюзивного середовища та навчання в ньому, співпраці із батьками та фахівцями інших профілів. Це допоможе додати до курсу найпотрібніші знання.

Також форму можна заповнити за цим посиланням.

Нагадуємо, що подібне опитування створено й для адміністрацій шкіл. Також розробники курсу шукають фахівців з ікнлюзивного навчання.

Фото: автор – DenysKuvaiev, Depositphotos


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.