Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Січня 2018

Серед адміністрацій шкіл проводять опитування щодо онлайн-курсу з інклюзивного навчання

ГО “Смарт Освіта” у межах створення онлайн-курсу з інклюзивного навчання оголошує опитування серед адміністрацій шкіл щодо того, якої інформації їм не вистачає для комфортної роботи.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Насамперед, курс міститиме лекції для вчителів – з вікової психології, інформацію про психологічно-педагогічні скрінінги та тестування, взаємодію із інклюзивно-ресурсними центрами, побудову інклюзивного середовища, написання індивідуальної програми розвитку, роботу із батьками, нормативно-правову базу щодо інклюзії тощо.

Проте також у курсі буде чимало інформації для адміністрацій шкіл. Якщо ви – директор, заступник директора або завуч школи, заповніть цю гугл-форму. Розкажіть розробникам онлайн-курсу, якої інформації потребуєте щодо запровадження інклюзивного навчання в школі, взаємодії з вчителями, іншими фахівцями, а також батьками.

Також форму можна заповнити за цим посиланням.

Нагадуємо, що подібне опитування створено й для вчителів. Також розробники курсу шукають фахівців з ікнлюзивного навчання.

Фото: pexels


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.