Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Листопада 2017

Центр якості освіти зібрав для вчителів дані результатів ЗНО їхніх учнів

Український центр оцінювання якості освіти підготував для вчителів дані про результати складання завдань зовнішнього незалежного оцінювання їхніми учнями, які випустились у 2017 році.

Про це УЦОЯО повідомив на своєму сайті.

Сподіваємося, що надані матеріали допоможуть педагогічним працівникам проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та скоригувати процес викладання навчальних предметів“,  йдеться у повідомленні.

Інформація про результати ЗНО зібрана в розрізі класів. Також вчителі можуть порівняти виконання завдань своїм класом з показниками на рівні району чи міста.

Для кожного із завдань сертифікаційної роботи вказано відсоток набраних учнями класу (закладу) балів від максимально можливої кількості тестових балів, що могли отримати учні, які проходили тестування з певного навчального предмету“,  зазначили у центрі.

Дані зібрані в розділі “Керівникам навчальних закладів” на сайті центру. Щоб отримати логін та пароль для доступу, потрібно звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, тепер, щоб вступити до вишів на медичні спеціальності, абітурієнтам потрібно набрати не менше 150 балів з кожного предмету на зовнішньому незалежному оцінюванні.

Також вже визначені дати проведення ЗНО у 2018 році.

Фото: УЦОЯО


Обговорення