Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

30 Вересня 2024

“Школа офлайн: на які зміни очікувати”: безплатний вебінар із заступницею міністра освіти і науки

Педагогів, представників адміністрацій закладів освіти, батьків і всіх зацікавлених запрошують на вебінар “Школа офлайн: на які зміни очікувати” із заступницею міністра освіти і науки України Надією Кузьмичовою. Захід відбудеться 1 жовтня о 15:00.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися для участі в події всі охочі можуть за посиланням.

Поставити запитання про впровадження “Школи офлайн”, на які посадовиця відповість під час онлайн-заходу, всі охочі можуть тут.

Нагадаємо, що в цьому навчальному році в Україні відбуватиметься підготовка до реалізації комплексної політики “Школа офлайн”, яка має на меті, щоб якомога більше українських учнів і учениць повернулися до очного навчання там, де це дозволяє безпекова ситуація, а також передбачає підвищення якості дистанційної освіти в регіонах, де очне навчання неможливе. Впровадження політики має відбутися з 1 вересня 2025 року.

“Школа офлайн” передбачає втілення компонентів, які покриватимуть потреби різних категорій учнів і вчителів, зокрема, дітей:

  • на ТОТ;
  • за кордоном;
  • на прифронтових територіях.

Під час вебінару із заступницею міністра освіти і науки України Надією Кузьмичовою учасники й учасниці докладніше дізнаються:

  • яких змін у системі освіти України очікувати найближчим часом;
  • як працюють ключові компоненти політики “Школа офлайн”;
  • які інструменти напрацювали для впровадження політики.

Інформацію про впровадження комплексної стратегії “Школа офлайн” шукайте:

Титульне фото: МОН


Обговорення