Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Жовтня 2024

Шкільні класи запрошують на онлайн-заняття з розмовної англійської з носіями мови

Учителів і учнів запрошують на курси розмовної англійської мови з іноземними вчителями-волонтерами, які відбудуться в межах проєкту “Україна розмовляє англійською” від ГО “Смарт освіта”.

Щоб зареєструватися для участі в програмі, педагогам варто обрати курс, який їм і їхньому класу (класам) подобається найбільше, й заповнити анкету за посиланням (учитель реєструє цілий клас або декілька класів з паралелі):

  • розмовний онлайн-курс з англійської мови зі Сью Снелгроу (Австралія) для учнів 45-х класів (1011 років), які навчаються онлайн. Заняття розпочнуться 9 жовтня 2024 року й триватимуть до 14 травня 2025 року. Уроки відбуватимуться щосереди з 9:00 до 9:45 (ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ);
  • розмовний онлайн-курс з англійської мови з Шеррі Ґразда (США) для учнів 67-х класів (1112 років). Заняття стартують 10 жовтня й триватимуть до 19 грудня 2024 року (курс можна продовжити до кінця поточного навчального року). Уроки відбуватимуться щочетверга з 17:00 до 17:45 (ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ);
  • розмовний онлайн-курс з англійської мови з Кессіді Харк (Канада) для учнів 45-х класів (1011 років). Заняття стартують у другий тиждень жовтня й триватимуть до кінця грудня 2024 року. Уроки відбуватимуться у вівторок (1-й тиждень) і четвер (2-й тиждень) з 17:00 до 17:45 (ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ).

Під час онлайн-занять з іноземними вчителями-волонтерами учні й педагоги зможуть покращити свої розмовні навички з англійської мови та докладніше дізнатися про культуру інших країн. Крім того, українські освітяни матимуть змогу познайомитися з навчальними підходами іноземних вчителів.

Усі зустрічі відбуватимуться онлайн у ZOOM. На кожній із них також будуть присутні модератори від ГО “Смарт освіта” і/або менеджерка проєкту. Вони зможуть за необхідності перекласти з/на англійську фрази, з якими виникнуть складнощі, аби полегшити комунікацію з організаційних питань. Однак, основна мова проведення уроків англійська.

Педагоги, чиї класи візьмуть участь проєкті, мають також приєднуватися на заняття разом із дітьми та слідкувати за відвідуваністю й поведінкою учнів (якщо у вчителя немає змоги приєднуватися, тоді необхідно, щоб на заняттях разом із дітьми був хтось із колег чи адміністрації школи).

Максимальна кількість учасників і учасниць, які можуть взяти участь у курсі 40 дітей. Тобто один клас або декілька класів з однієї паралелі.

Звертаємо увагу, що:

  • діти мають вмикати на уроках камери так іноземним вчителям буде легше налагодити комунікацію з учнівством;
  • іноземні вчителі можуть давати дітям короткі домашні завдання для виконання між заняттями.

Читайте також: ““Україна розмовляє англійською”: розклад на 30 вересня – 6 жовтня”.

Титульне фото: “НУШ”


Обговорення