Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Жовтня 2024

Мультсеріал для дошкільнят і їхніх батьків “Іскорки Суперсил”: де дивитися

Для дошкільнят і їхніх батьків у відкритому доступі з’явився мультсеріал “Іскорки Суперсил”. Наразі для дітей і дорослих вже доступні 10 епізодів.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Unicef Ukraine.

Щоб переглянути мультсеріал варто:

  • перейти за посиланням;
  • завантажити застосунок YouTube Kids і ввести в пошуку “Іскорки Суперсил”.

Мультфільм створила команда експертів ЮНІСЕФ в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України для платформи розвитку дошкільнят “НУМО” як додатковий інструмент підтримки розвитку дітей в умовах війни.

Кожна серія має захопливий сюжет, події якого відбуваються в різних локаціях: від українських Карпат до екзотичного Токіо. Героями мультфільму є “іскорки” Міо, Пум, Бринь і Жуж. Персонажі постійно опиняються в цікавих життєвих ситуаціях і застосовують “суперсили” – навички й знання, – аби подолати перешкоди на своєму шляху. Іскорки також постійно знайомляться з новими друзями, серед яких навіть пес Патрон. Разом із ними діти зможуть навчитися:

  • краще ладнати з однолітками й дорослими;
  • розуміти свої емоції;
  • доглядати за собою;
  • пізнавати навколишній світ.

Крім того, юні глядачі й глядачки впізнають себе у вчинках та емоціях головних героїв, а також зможуть перейняти в них “суперсили”.

Як розповіли автори ініціативи, кожна історія мультфільму підтримує навчання через візуальні стимули й сприяє засвоєнню 16 ключових для дошкільнят навичок.

Читайте також: “Вийшли нові епізоди мультфільму “Сімон” в українському дубляжі: добірка серій для дошкільнят”.

Титульне фото: скриншот обкладинки мультфільму


Обговорення