Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Жовтня 2024

Підготовка до НМТ–2025: для майбутніх абітурієнтів створили добірку безплатних відеоуроків

Старшокласники й старшокласниці, які вже зараз починають підготовку до Національного мультипредметного тесту, можуть скористатися для цього низкою безплатних матеріалів. Зокрема, для майбутніх абітурієнтів і абітурієнток доступні відеоуроки на платформі “Всеукраїнська школа онлайн”.

Добірку матеріалів створив Український інститут розвитку освіти.

Нагадаємо, що на сьогодні ще немає нормативних документів, які б регулювали вступну кампанію 2025 року. Утім, Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій рекомендував провести НМТ–2025 за моделлю минулого року (3 обов’язкові предмети + 1 предмет за вибором) й прирівняти його до вступних іспитів для здобуття вищої освіти (як і було раніше).

Зокрема, для майбутніх абітурієнтів і абітурієнток доступні добірки відеоуроків з:

Щоб переглянути урок, користувачі й користувачки мають натиснути на назву теми, з матеріалами до якої вони хочуть ознайомитися.

Крім того, під час підготовки до НМТ з історії України, української мови та літератури, майбутні вступники можуть скористатися аудіоуроками від проєкту “Вчися вухами”. Докладніше читайте за посиланням.

Раніше ми розповідали, що УЦОЯО підготував двотомний звіт про НМТ-2024. А також публікували добірку корисних матеріалів від УЦОЯО, яка допоможе випускникам 2025 року підготуватися до майбутніх іспитів.

Читайте також: “Народна депутатка запропонувала зменшити кількість предметів на НМТ–2025”.

Титульне фото: УІРО


Обговорення