Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Лютого 2022

7 чат-ботів, через які можна повідомити про ворога, знайти житло, укриття чи допомогти переселенцям

Користуйтеся, якщо побачили військову техніку, мітки чи шукаєте укриття.

  1.  @stop_russian_war_bot — публікуйте відомості про місця дислокації, пересування, кількість військової техніки та особового складу окупанта. Інформацію передаватимуть до штабу Збройних Сил України.
  2. @ukraine_avanger_bot — повідомляйте в кіберполіцію  про виявлені мітки, які окупанти залишають на дорогах і дахах будівель.
  3. @safe_space_ua_bot — перевірте найближчі укриття (поки лише в Києві). Тут ми публікували мапи укриттів в різних областях.
  4. @Hotovyi_do_vsioho_bot — читайте поради про те, як підготуватися та діяти під час надзвичайних ситуацій.
  5. @SolidarnistBot — можна обмінюватися пропозиціями допомогти. Наприклад, залишити контакти, якщо ви лікар, запропонувати придбати чи принести їжу тим, хто цього потребує, знайти транспорт чи повідомити, що він у вас є та ви готові допомогти, зробити пожертву.
  6. @lodahotline_bot — чат-бот для мешканців Львівщини, в якому можна знайти інформацію про тероборону та як допомогти захисникам, допомогти комусь з транспортом або знайти його, знайти помешкання чи укриття.
  7. @stopdrugsbot —  блокуйте Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі, які розповсюджують дезінформацію, а також інформацію щодо місць дислокацій ЗСУ.

Фото: автор – BiancoBlue, Depositphotos


Обговорення