Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Серпня 2022

Підлітків запрошують на офлайн-лекції з письменниками та науковцями

Громадська організація STEM is FEM запрошує підлітків віком від 14 до 18 років долучитися до проєкту “Наука єднання” й безплатно відвідати офлайн-лекції.

Про це повідомляє Освіторія.

У межах цього проєкту діти, що були змушені переїхати до безпечніших регіонів через війну, а також місцева молодь, можуть раз на два тижні відвідувати безплатні офлайн-зустрічі. Так, є можливість прослухати лекції, поспілкуватися з відомими письменниками, науковцями та іншими діячами, а також знайти друзів серед однолітків та звернутися по психологічну підтримку.

Найближчі клуби відбудуться 31 серпня о 15:00. Учасники можуть зареєструватися за посиланням на такі заходи:

  1. Львів. “Якими будуть міста майбутнього?”. Спікерка: Ельвіра Нечипоренко, архітекторка, дизайнерка та декораторка.
  2. Полтава. “Креатив тут і зараз: найкраще навчання – практика”. Спікери: ілюстраторка Нато Мікеладзе, графічний дизайнер Свят Келим-Золотайко.
  3. Хмельницький. “Як не потонути у смітті самому і врятувати від цього країну?”. Спікер: Іван Підопригора, координатор проєкту “Розумне Довкілля. Хмельницький”.
  4. Вінниця. “Як звичайний школяр може змінити країну?”. Спікерка: Анастасія Поліщук, громадська діячка, волонтерка, викладачка.
  5. Рівне. “Як розділити кухню з родичами та зробити на цьому бізнес”. Спікерка: Оксана Кашевська, підприємиця, співзасновниця кафе “Мила, це я”.
  6. Чернівці. “Як знайти свої таланти та зрозуміти суперсилу?”. Спікерка: Анастасія Павлюк, піар-стратегиня, коуч.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Титульне фото: STEM is FEM


Обговорення