Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Лютого 2024

Як шумове забруднення океану загрожує китам: канадські океанологи запрошують дітей і дорослих в онлайн-експедицію

28 лютого відбудеться безплатна онлайн-зустріч із канадськими океанологами з центру вивчення океану Ocean Wise, яку організовує ГО “Смарт освіта”.

Подія розпочнеться 28 лютого о 18:00 за Києвом.

Приєднатися можна за цим посиланням. Пароль для доступу – smart.

Звертаємо вашу увагу, що максимальна кількість учасників – 100 осіб.

Вік учасників не обмежений. Мова зустрічі – англійська.

У безмежному водному просторі океану мешкає величезна кількість унікальних і дивовижних створінь. Серед них особливе місце займають кити. Однак виживання цих величезних і розумних ссавців великою мірою залежить від діяльності людини, зокрема, шуму, який поширюється в океані на великі відстані. Він може заважати спілкуванню риб і ссавців, пошуку їжі, а також орієнтації мешканців океану в просторі.

Під час онлайн-зустрічі з канадськими океанологами центру Ocean Wise дорослі та діти дізнаються, як кожен з нас може допомогти в розв’язанні цієї проблеми й чому зменшення рівня шуму в океані є життєво необхідним для існування й збереження морських екосистем. Дослідники також поділяться своїм досвідом дій, які мали позитивний вплив на охорону морського середовища.

Крім того, під час онлайн-події учасники й учасниці зможуть не лише поглибити свої знання про океан, а й поставити науковцям питання та долучитися до обговорення.

Читайте також: “Україна розмовляє англійською”: розклад на 26 лютого – 3 березня”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”

____________________________

Зустріч проходить у межах проєкту “Україна розмовляє англійською”. Проєкт здійснює ГО “Смарт освіта” у партнерстві з ГО “Classrooms Without Walls”.

Місце

онлайн

Час

28 лютого

18:00

Організатор

ГО "Смарт освіта"

Вартість

безплатно

Хочу на подію

Обговорення