Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

31 Травня 2024

Безплатні заняття з математики й української мови: запрошуємо учнів 7–10–х класів на другу хвилю літнього курсу “Тепер я знаю”

ГО “Смарт освіта” запрошує учнів і учениць, які в травні закінчили 7-10 класи українських шкіл, на другу хвилю проєкту з надолуження освітніх втрат “Тепер я знаю” 2024. Взяти участь у безплатному 5-тижневому курсі з української мови та математики можуть підлітки, які не мали змоги повноцінно опанувати ці дисципліни в школі й мають труднощі з розумінням базової програми.

Зареєструвати учнів і учениць 7-10 класів батьки / опікуни можуть за посиланням.

Нагадуємо, що учні 4-6 класів можуть доєднатися до участі в першій хвилі “Тепер я знаю” за лінком.

[Просимо батьків / опікунів об’єктивно оцінити освітні втрати своїх дітей і дати шанс доєднатися до проєкту тим, хто цього дійсно потребує. Якщо ваш син чи ваша донька не знає матеріал з однієї-двох тем з математики / української мови, його можна буде швидко опанувати на початку нового навчального року, а тому краще дати дітям можливість влітку відпочити.

Зауважимо, що проєкт “Тепер я знаю” розрахований на велику кількість учнів і учениць, утім, кількість місць обмежена].

Навчання в межах другої хвилі проєкту триватиме з 15 липня до 18 серпня. Заняття в Zoom і на платформі OpenLMS відбуватимуться щодня в будні (окрім середи) з 10:00 до 12:00 або з 17:00 до 19:00 (за київським часом).

“Тепер я знаю” – це проєкт, орієнтований на дітей, які мають труднощі з опануванням базових програм з математики та української мови. Крім того, він покликаний:

  • показати підліткам їхній особистий прогрес;
  • сформувати власну історію успіху учнів і учениць;
  • створити комфортний процес навчання для школярів і школярок.

Навчальні матеріали й завдання, які педагоги використовуватимуть під час уроків, містять багато цікавинок – сучасних і прикладних вправ до повсякденного життя. Їх розробили методисти під керівництвом Наталі Вінницької з української мови та Юрія Чоп’юка з математики. Укладені рамки компетентностей навколо ядра знань базуються на Державному стандарті й узгоджені з експертами Українського центру оцінювання якості освіти.

На початку курсу школярі та школярки пройдуть вхідне тестування, яке дасть змогу вчителям оцінити освітні втрати учнів та розподілити їх у групи за рівнями знань. Наприкінці курсу учасники та учасниці зможуть взяти участь у вихідному тестуванні, що допоможе підліткам оцінити власний прогрес, а методистам і вчителям якість навчальних матеріалів та викладання у проєкті.

Учні й учениці, які пройдуть обидва тестування, а також відвідають не менше 75% занять, отримають сертифікати й мотиваційні листи від учителів з рекомендаціями, над чим ще варто попрацювати та на що звернути увагу.

Читайте також: “Стартує літній сезон проєкту “Україна розмовляє англійською”: не проґавте безплатну можливість покращити свою англійську”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”

Цей проєкт втілюється в рамках співпраці з Childfund Deutschland та EDUCO і фінансується Sternstunden.


Обговорення