Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Червня 2024

Вирушаємо на пошуки екзопланет: школярів запрошують на онлайн-зустріч з Брюсом Каллоу, колишнім консультантом астронавта NASA

6 червня відбудеться безплатна онлайн-зустріч із Брюсом Каллоу, канадським популяризатором науки, який співпрацював із NASA. Подію організовує ГО “Смарт освіта”.

Онлайн-зустріч розпочнеться 6 червня о 18:00 за Києвом.

Приєднатися можна за цим посиланням. Пароль для доступу – smart.

Звертаємо вашу увагу, що максимальна кількість учасників – 100 осіб.

Вік учасників – від 12 до 18 років. Мова зустрічі – англійська (мінімальний рівень – В1).

Брюс Каллоу – канадський експерт і популяризатор науки, який відомий своєю просвітницькою діяльністю в галузі космічної освіти. Зокрема, Брюс працював консультантом з комунікацій відомого астронавта НАСА доктора Франкліна Чанга Діаса, який здійснив 7 польотів у космос.

Зараз експерт співпрацює з НАСА та Коста-Риканським технологічним інститутом, розширюючи горизонти та можливості освіти в галузі космічних наук.

Під час онлайн-зустрічі школярі та школярки зможуть докладніше дізнатися про екзопланети – планети за межами нашої Сонячної системи, які обертаються навколо зірок.

Крім того, Брюс Каллоу розповість учасникам і учасницям:

  • що таке проєкт NASA Planet Hunters TESS;
  • як з допомогою спеціальної платформи знаходити сигнали від орбітальних екзопланет;
  • чим планети в інших системах відрізняються від Землі й багато іншого.

Він також радо відповість на всі запитання учнів і учениць про діяльність НАСА й космічні місії, далекі галактики й планетні системи, науку та багато іншого.

Читайте також: “Україна розмовляє англійською”: розклад на 3 – 8 червня”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”

____________________________

Зустріч проходить у межах проєкту “Україна розмовляє англійською”. Проєкт здійснює ГО “Смарт освіта” у партнерстві з ГО “Classrooms Without Walls”.


Обговорення