Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Червня 2024

Триває набір на другу хвилю літнього курсу “Тепер я знаю” для 7–10-х класів – як узяти участь

Учні та учениці, які в травні закінчили 7–10 класи українських шкіл, ще мають змогу долучитися до другої хвилі проєкту з надолуження освітніх втрат “Тепер я знаю” від ГО “Смарт освіта”.

Це безплатний 5-тижневий курс з української мови та математики, у якому можуть узяти участь підлітки, які не мали змоги повноцінно опанувати ці дисципліни в школі й мають труднощі з розумінням базової програми.

  • Зареєструвати учнів і учениць 7–10 класів батьки / опікуни можуть за посиланням.

[Просимо батьків / опікунів об’єктивно оцінити освітні втрати своїх дітей і дати шанс доєднатися до проєкту тим, хто цього дійсно потребує. Якщо ваш син чи ваша донька не знає матеріал з однієї-двох тем із математики / української мови, його можна буде швидко опанувати на початку нового навчального року, а тому краще дати дітям можливість влітку відпочити.

Зауважимо, що проєкт “Тепер я знаю” розрахований на велику кількість учнів і учениць, утім, кількість місць обмежена].

Навчання в межах другої хвилі проєкту триватиме з 15 липня до 18 серпня. Заняття в Zoom і на платформі OpenLMS відбуватимуться щодня в будні (окрім середи) з 10:00 до 12:00 або з 17:00 до 19:00 (за київським часом).

Більше про проєкт можна дізнатися тут.

Читайте також:Через мотивацію та практичні завдання: як учні надолужують освітні втрати з української мови та математики в проєкті “Тепер я знаю”

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”


Обговорення