Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Липня 2024

“Демократичний садочок: комфортне психосоціальне середовище для всіх і кожного”: педагогів дошкілля запрошують на безплатний онлайн-курс

Педагогів, практичних психологів і представників адміністрацій закладів дошкільної освіти запрошують на безплатний фасилітований онлайн-курс “Демократичний садочок: комфортне психосоціальне середовище для всіх і кожного”.

Про це повідомив Європейський центр ім. Вергеланда (програма “Демократична школа”).

Зареєструватися всі охочі можуть до 9 липня 2024 року за посиланням (кількість місць обмежена, організатори просять не реєструватися на курс, якщо ви його вже проходили).

Навчальні матеріали будуть розміщені на платформі для онлайн-навчання Європейського центру ім. Вергеланда. Доступ до них отримають зареєстровані учасники та учасниці курсу до 11 липня.

Заняття в межах програми розпочнуться 16 або 17 липня (залежно від групи) й триватимуть протягом 4 тижнів до 8 серпня. Онлайн-зустрічі відбуватимуться двічі на тиждень з 13:00 до 14:30.

Курс складається з навчальних модулів для самостійного опрацювання й 8 фасилітованих онлайн-зустрічей з експертами для спільної роботи та рефлексій.

Під час навчання ментори та учасники поговорять:

  • як досягнути того, щоб усі діти в садочку були успішними;
  • як зробити садочок комфортним для кожної дитини, незалежно від того, з якої родини вона походить, які має особливості, вподобання й характер;
  • як навчити наймолодших дітей дбати про себе та про інших;
  • які переваги має ЗДО, чия робота базується на цінностях;
  • де знайти підтримку й мотивацію до змін.

Після виконання фінального тесту учасники та учасниці безплатно отримають сертифікати про підвищення кваліфікації:

  • обсягом 30 годин за умови проходження від 81% до 100% курсу;
  • обсягом 15 годин за умови проходження від 60% до 80% курсу.

Раніше ми розповідали, що педагогів дошкілля запрошують на онлайн-курс “Демократичний садочок: психосоціальна підтримка”.

Титульне фото: Європейський центр ім. Вергеланда


Обговорення