Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Липня 2024

Учасники додаткової сесії НМТ-2024 отримали запрошення на тестування

Сьогодні, 8 липня, учасники й учасниці додаткової сесії Національного мультипредметного тесту отримали запрошення, у яких вказані дата, місце й час проведення тестування. Завантажити їх майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть у своїх персональних кабінетах.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Додаткова сесія НМТ стартує 11 липня й триватиме до 19 липня. Свої результати за 200-бальною шкалою потенційні бакалаври отримають до 26 липня 2024 року.

В УЦОЯО також пояснили, що:

  • час початку тестування для учасників, які проходитимуть його в Україні, указаний за київським часом;
  • для учасників, які проходитимуть НМТ за кордоном, – за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр.

“Радимо заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування, а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення вас не допустять до тимчасового екзаменаційного центру”, – додали в центрі.

В УЦОЯО також просять учасників і учасниць не розголошувати дату, час і місце складання іспиту. Крім того, у центрі закликають майбутніх вступників не передавати свої персональні дані стороннім особам, зокрема, будь-яким Telegram-каналам, що обіцяють нібито оперативне інформування щодо вступних іспитів.

Читайте також: “Нарахування учасникам НМТ-2024 балів за завдання з математики, які містили помилки: роз’яснення від УЦОЯО”.

Титульне фото: УЦОЯО


Обговорення