Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Липня 2024

Школярок запрошують на безплатний Форум відповідального лідерства і волонтерства 2.0.

Дівчат віком від 14 до 17 років запрошують на безплатний Форум відповідального лідерства і волонтерства 2.0. Взяти участь у події можуть школярки з усієї України, яким цікаво прокачати свої soft і hard skills у сферах відповідального й ціннісно орієнтованого лідерства та волонтерства.

Про це редакції “НУШ” повідомили автори проєкту – ГО “Жіноча ліга”.

Подати заявку для участі у форумі всі охочі можуть до 25 липня 2024 року за посиланням.

Відібрані учасниці до 27 липня 2024 року отримають запрошення пройти онлайн-навчання на електронні пошти, вказані під час реєстрації [організатори залишають за собою право не розглядати заявки, подані від людей, які брали участь в попередніх проєктах, проте не дотримувалися правил, а також від людей, які проявляли неповагу в комунікації з командою проєкту під час добору на інші заходи].

Програма події складається з 3-х частин:

  1. 4 онлайн-воркшопи, які відбудуться 27 і 28 липня 2024 року: заняття на теми лідерства й постановки цілей, вступу до волонтерської діяльності, проєктного менеджменту та гендерної (не)рівності;
  2. офлайн-навчання, яке відбудеться 10 і 11 серпня у Львові: тематичні сесії та практико орієнтовані воркшопи з розробки власних ініціатив, спрямованих на підвищення залучення молоді в локальних громадах до волонтерства;
  3. конкурс ініціатив випускниць проєкту, який відбудеться у вересні-жовтні 2024 року: 5 переможниць отримають організаційну, менторську та фінансову підтримку для реалізації свого проєкту на практиці.

Організатори звертають увагу, що в офлайн-частині форуму візьмуть участь 50 осіб, які успішно пройдуть онлайн-навчання й виконають креативне завдання, вказане в реєстраційній формі. 50% учасниць 2-денної події у Львові складуть дівчата з попереднім досвідом волонтерської діяльності, інші 50% – без відповідного досвіду.

Крім того, під час відбору учасниць на офлайн-навчання пріоритет матимуть дівчата з невеликих населених пунктів.

Докладніше дізнатися про Форум відповідального лідерства і волонтерства 2.0. можна на офіційних сторінках проєкту в:

а також у Telegram-каналі “Простір твого зростання” за посиланням.

Читайте також: “Оновлений “Захист України”: які обладнання й матеріали закуплять для освітніх центрів”.

Титульне фото: ГО “Жіноча ліга”


Обговорення