Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

31 Липня 2024

“Усі перемоги України”: для підлітків і дорослих вийшов спецпроєкт, присвячений Олімпійським іграм у Парижі

Для підлітків і дорослих створили спецпроєкт, присвячений літнім Олімпійським іграм. Нові відео виходитимуть щовівторка й щосуботи на YouTube-каналі “Колайдер”.

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Переглянути перший епізод всі охочі можуть нижче або за посиланням.

Літні Олімпійські ігри в Парижі стартували 26 липня й триватимуть до 11 серпня. У наймасштабніших мультиспортивних змаганнях планети візьмуть участь 10 500 атлетів і атлеток із 206 країн. Загалом спортсмени розіграють 329 комплектів медалей. Серед них і збірна України, яку на Іграх у Парижі представлятимуть 140 атлетів у 23 видах спорту.

Аби докладніше дізнатися про Олімпіаду-2024, особливості цьогорічних змагань і здобутки України, глядачі та глядачки можуть переглянути 5 епізодів “олімпійського” спецпроєкту. У відео, зокрема, йдеться про:

  • історичні рекорди українців та українок;
  • цікаві факти про Олімпійське селище в Парижі;
  • маскота Фрігі;
  • головні здобутки української збірної на Олімпійських іграх 2024 року й багато іншого.

Ведучою дайджесту про Олімпіаду є 19-річна чемпіонка України з бігу на 100 метрів Діана Гончаренко. У 2023 році спортсменка посіла сьоме місце у фіналі чемпіонату Європи з легкої атлетики U20. А на Європейських іграх-2023 вона стала найшвидшою бігункою на 100-метрівці серед учасниць другого дивізіону й виграла забіг з часом 11.55 секунди.

Нагадаємо, що “Суспільне мовлення” є офіційним транслятором Олімпіади-2024 в Україні. Найбільші події Олімпіади за участю українських спортсменів можна буде переглянути на

Нові випуски освітнього-розважального проєкту “Колайдер” доступні на платформах YouTube, TikTok та Instagram.

Читайте також: “Як не забути все, що вчив упродовж навчального року: добірка рилз у TikTok від “Колайдера””.

Титульне фото: “Суспільне Медіа”


Обговорення