Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Серпня 2024

Аудіоуроки з історії України від “Вчися вухами” прослухали понад 100 000 разів: найпопулярніші теми

Кількість прослуховувань аудіоуроків з історії України від проєкту “Вчися вухами” на подкаст-платформах перетнула позначку в 100 000! Для дітей і дорослих нині доступні 110 аудіоуроків, які відповідають шкільній програмі для 7–11-х класів і допоможуть докладніше дізнатися про минуле України.

Серед тем, які охоплює проєкт, особливо популярними серед слухачів і слухачок стали:

  1. “Козацька революція середини XVII ст. або чому всі пам’ятають лише союз Хмельницького з московією?” (урок для 8 класу);
  2. “Козацька кров або чому свобода понад усе?” (урок для 8 класу);
  3. “Українська революція. Третій етап: Грудень 1918 – листопад 1921 р.” (урок для 10 класу);
  4. “Західноукраїнські землі на початку ХІХ ст.: від Марії Терезії до Весни народів” (урок для 9 класу);
  5. “Катастрофа XX століття – Друга світова війна” (урок для 10 класу).

Середня тривалість кожного аудіоуроку – 15–20 хвилин. Це оптимальний час для засвоєння матеріалу без перевантаження інформацією.

До кожного уроку на сайті також є невелике завдання (кілька тестів або тема для есе), яке допоможе користувачам і користувачкам перевірити, як вони засвоїли матеріал.

Окрім офіційного сайту, де подкасти з історії України відтворювали понад 50 000 разів, аудіоуроки можна також послухати на одній із популярних подкаст- і відеоплатформ:

Раніше ми розповідали, що проєкт аудіоуроків “Вчися вухами”, який реалізує ГО “Смарт Освіта”, створив курс “Історія Криму”. Він допоможе зануритися в історію півострова, побачити та зрозуміти корінні народи, їхню історію та культуру, а також зрозуміти тяглість історичного звʼязку між материком та Кримом. Зараз на сайті проєкту доступні понад 20 уроків. Запис аудіо ще триває, тому курс буде доповнюватися.

Читайте також: “Проєкт “Вчися вухами” зібрав 155 аудіоуроків для підготовки до НМТ: слухайте й готуйтеся”.

Титульне зображення: ГО “Смарт освіта”


Обговорення