Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Вересня 2024

Педагогів дошкілля запрошують на безплатний “Базовий курс для вивчення англійської мови з нуля”

Вихователів і виховательок закладів дошкільної освіти запрошують на безплатний “Базовий онлайн-курс для вивчення англійської мови з нуля”.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися для участі в проєкті всі охочі можуть до 18 жовтня 2024 року за посиланням.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2026 року вивчення англійської мови дітьми старшого дошкільного віку стане обовʼязковим. Тому МОН рекомендувало педагогам ЗДО, які планують викладати англійську, у цьому навчальному році приділити увагу підвищенню рівня володіння іноземною мовою (або ж опановування її з нуля) та підготовці до проведення занять.

Курс призначений для вихователів / виховательок, які не мають попереднього досвіду вивчення англійської мови або знають її на початковому рівні. Він допоможе педагогам і педагогиням опанувати базові мовні навички:

  • аудіювання,
  • говоріння,
  • читання,
  • письмо,

які будуть корисними для впровадження вивчення англійської мови в садочках.

Матеріали курсу розміщені на платформі ELT SKILLS. Коди доступу до них освітяни й освітянки отримають до 31 жовтня 2024 року.

Навчання стартує 1 листопада 2024 року й відбуватиметься в асинхронному режимі протягом 7 місяців (до травня 2025 року). За бажанням учасники й учасниці зможуть завершити курс раніше та перейти на наступний рівень.

Участь у проєкті допоможе вихователям і вихователькам:

  • навчитися застосовувати англійську мову в освітніх та ігрових процесах, мотивуючи дітей до вивчення іноземної мови в дошкільному віці;
  • поліпшити свої професійні навички й підвищити конкурентоспроможність на ринку праці;
  • мінімізувати побоювання щодо вивчення іноземної мови в дорослому віці;
  • подолати мовний барʼєр і мотивувати себе до покращення результату;
  • створити умови для ефективної організації англомовного середовища, комунікації з англомовними дітьми та їхніми батьками, формуючи сприятливу й інклюзивну атмосферу в ЗДО.

Учасники й учасниці, які успішно завершать програму, отримають у червні 2025 року електронні сертифікати із зазначенням досягнутого рівня знань з англійської мови.

Читайте також: ““Скасували морально застарілі норми”: що змінилося в медоглядах для учнів та дошкільнят для зарахування до закладів освіти”.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення