Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Березня 2021

Вокршопи на основі посібника “Культура й практика викладання прав людини”

Педагоги можуть взяти участь у воркшопі з презентації посібника “Культура й практика викладання прав людини: поради, вправи, симуляційні ігри”.

У період з 24 березня до 20 квітня буде 20 безплатних воркшопів і “круглих столів” у різних містах України. Розклад подій та контакти організаторів і організторок доступні за посиланням.

Важливо: аби взяти участь, необхідно визначити зручне місце й час проведення, а потім написати організатору/-ці заходу (у фейсбук або на пошту) та чекати підтвердження участі.

Проєкт організовують ГО “ЕдКемп Україна” у співпраці з німецькою громадською організацією “CRISP – Crisis Simulation for Peace e.V.” за підтримки Європейського Союзу.

Захід ділитиметься на дві частини:

  1. теоретична розповідь про проєкт “SIMschool – симуляційні ігри для вивчення прав людини” й посібник “Культура й практика викладання прав людини: поради, вправи, симуляційні ігри”;
  2. практична спільна практична діяльність із вправами та / або симуляційною грою. Загалом у посібнику 16 вправ і 2 симуляційні гри щодо освіти з прав людини.

Після заходу учасники зможуть долучитися до імплементації вправ та симуляційних ігор у своїй школі.

Найбільш активні з них отримають методичну збірку “Культура й практика викладання прав людини: поради, вправи, симуляційні ігри” в подарунок.

Повне або часткове використання матеріалів збірки дозволяється виключно за умови посилання на повну назву видання: “КУЛЬТУРА Й ПРАКТИКА ВИКЛАДАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ: ПОРАДИ, ВПРАВИ, СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ.

Методична збірка для використання в освітньому процесі для 5–11 класів за результатами проєкту “SIMschool – симуляційні ігри для вивчення прав людини”, що реалізується ГО “CRISP” і ГО “ЕдКемп Україна” у партнерстві з Європейським Союзом”

Ця публікація була створена у партнерстві з Європейським Союзом. За зміст публікації відповідальність несуть ГО “ЕдКемп Україна” та ГО “CRISP-Crisis Simulation for Peace e.V.”. Зміст публікації не обов’язково є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.

Місце

офлайн / онлайн по всій Україні

Час

24 березня – 20 квітня

Організатор

ГО «ЕдКемп Україна»

Вартість

безплатно

Хочу на подію

Обговорення