Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Грудня 2022

100 000 грн на створення молодіжного простору: до участі в конкурсі запрошують команди з Харківщини та Чернігівщини

Учні 8–11 класів з Харківської та Чернігівської областей можуть взяти участь у проєкті “Активна позиція мого регіону. Очима дітей”. Переможці отримають фінансування для реалізації своїх ідей створення молодіжних просторів. 

Про це організатори повідомляють у Facebook.

У проєкт планують набрати 100 учасників (20 команд). Робота триватиме впродовж семи тижнів.

Для участі потрібно заповнити форму до 23:59 30 грудня 2022 року (форма має кілька сторінок, необхідно тиснути на “Далі”).

“Це шанс для двадцяти команд з Чернігівської та Харківської областей пройти навчання та візуалізувати свої ідеї та шанс для двох команд школярів втілити свої ідеї в життя, створити у своєму населеному пункті молодіжний простір”, – пояснюють організатори.

Заявки приймають від школярів областей – заявки з обласних центрів, Харкова та Чернігова, розглядати не будуть. Пріоритет віддаватимуть мешканцям деокупованих територій.

Навчальна програма складатиметься з трьох етапів:

  • теоретична частина (5 тижнів школярі проходитимуть тренінги з медіаграмотності, громадянської освіти та проєктного менеджменту);
  • робота з менторами (2 тижні під супроводом та наглядом менторів учні розроблятимуть проєкти молодіжного простору та презентують їх);
  • заключна частина (обрання команд-переможців – по одній з Харківської та Чернігівської областей).

Команда-переможець отримає товари/послуги на 100 000 грн для відновлення молодіжного простору за своїм планом.

Для з’ясування деталей потенційні учасники 23 грудня можуть відвідати онлайн-зустріч “Питання–відповіді” (реєстрація у формі).

Читайте також: “Освітяни з України можуть взяти участь у форумі в Німеччині”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – monkeybusiness, Depositphotos


Обговорення