Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Червня 2020

Апробацію антикорупційних інструментів продовжили до 25 вересня – ще можна взяти участь

EdCamp Ukraine у проєкті за підтримки USAID_ВзаємоДія продовжив для освітян термін апробації антикорупційних інструментів до 25 вересня, дозволивши долучитись до апробації новим учасникам.

Про це повідомили на fb-сторінці EdCamp Ukraine.

“Розуміючи виклики дистанційної освіти, наша команда у співпраці з USAID_ВзаємоДія підготували прекрасну новину – продовжено термін апробації оновленого набору інструментів для роботи з молоддю до 25 вересня 2020 року, – йдеться у повідомленні.

Інструменти складаються з антикорупційних уроків та квесту.

Якщо серед вас є вчительки й учителі, які тільки дізналися про апробацію і готові до нового досвіду з формування доброчесності – напишіть нам на пошту, ми надамо усі необхідні матеріали, рекомендації і підтримку“, – зазначили в EdCamp.

Для підтвердження апробації вчителям потрібно буде разом з учнями заповнити підсумкову рефлексійну форму.

“Результати апробації буде презентовано на ІІ Національному координаторському саміті EdCamp Ukraine у жовтні 2020 року. Беручи участь в апробації, ви можете стати однією із 5-ти осіб, які отримають позаконкурсну участь у цій події”, – додали в організації.

Нагадаємо, EdCamp Ukraine за підтримки USAID_ВзаємоДія шукає 16 освітян, які стануть тренерами з використання антикорупційних інструментів.

Ілюстрація:EdCamp Ukraine

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації “ЕдКемп Україна” і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення