Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Квітня 2022

Батьків дітей з ООП запрошують на зустріч з експерткою з інклюзії – сформуйте свій запит тут

ГО “Смарт освіта” та nus.org.ua за підтримки міжнародного фонду “Відродження” проведе зустріч для батьків дітей з ООП, на якій вони зможуть отримати відповіді на конкретно свої запитання. Також у ній можуть взяти участь спеціалісти з інклюзії.

Зустріч відбудеться у зумі без відкритої трансляції 5 травня о 18:30, зареєструватись на неї можна за цим посиланням до 2 травня включно

Відповідатиме на запитання експертка з інклюзивного навчання Ольга Малікова у межах циклу “Навчаємо та підтримуємо дітей з ООП під час війни”.

“Якщо у вас є запитання (або проблема), як підтримувати у навчанні чи навчати дітей з ООП, як батькам організувати підтримку корекційної роботи, над якими навичками працювати вдома, заповніть форму і приходьте на зустріч.

Будь ласка, формуючи запитання, опишіть ситуацію / проблему, вкажіть вік дитини, стисло поділіться про особливості розвитку та можливості”, – просить Ольга Малікова.

Приклад запитання: Як організувати й спланувати день дитини? Як мотивувати дитину до навчання з мамою, якщо раніше займався тільки з педагогами? Хлопчик, 12 років, має інтелектуальні та мовленнєві порушення (говорить одним словом), навчався індивідуально у школі. Любить комп’ютерні ігри.

Записи трьох попередній відкритих зустрічей циклу дивіться тут:

Ольга Малікова – магістриня корекційної педагогіки, поведінкова аналітикиня, вчителька-логопединя школи №58 м. Києва, виконавча директорка Української асоціації поведінкових аналітиків.

Ілюстрація: ГО “Смарт освіта”


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.